torsdag den 22. november 2007

Ugens vin, uge 45 + 46

Tildelingen af ugens vin er som sædvanligt lidt forsinket. Der er meget at tage stilling til :)
Vi kan ikke nå alle bloggene hver uge, så denne omgang er koncentreret om Aalborg.
Iøvrigt har vi nu fået et teknisk hjælpemiddel til vor rådighed, så mon ikke vi bliver lidt mere ajour fremover!

Hvordan går det så på Aalborg Bibliotekerne?
Det er faktisk lidt svært at sige.
Umiddelbart ser det ud som om andelen af aktive 23tingdeltagere er større på flere af bibliotekerne i regionen - men måske kniber det bare med at ajourføre bloggene? Formanden for dommerkomiteen kender den sidste problemstilling fra sig selv. Uanset hvad må vi se at komme ud af hullerne.
Men med godt 150 deltagere er her selvfølgelig masser at læse og tage stilling til. Vi kan bl.a. se at, vi som ansvarlige skal vi blive bedre til at fortælle om hvad de enkelte ting kan bruges til i praksis.

Bogbussen imponerer, både fordi så mange af dem er ajour og fordi man kan læse engagement ud af flere af bloggene.
F. eks. går Birgitte http://bhbogbus.blogspot.com/ rent ind hos dommerkomiteen – hun kan se nytten af både iGoogle og del.icio.us . Et foto fra Irland trækker ikke fra!
Erna http://www.egcbogbus.blogspot.com/ finder det ligefrem Delicious at lave deli.cio.us og teamleder Gerhard http://ngg-aalborg.blogspot.com/ kan konstatere at der er "Højt humør og entusiasme i afdelingen".

Hovedbiblioteket har de mange gode blognavne: Når man hedder Agnethe skal ens blog selvfølgelig hedde Havmanden http://havmanden.blogspot.com/ og efternavnet Harder giver http://tryharder23tingnordjylland.blogspot.com/
Eller hvad med denne http://www.svendimossi.blogspot.com/ Og så er der foto af barnebarnet! Og bedstefar. Her har vi iøvrigt en deltager som på forbilledlig kort vis ajourfører sin blog løbende.
Kjeld http://kjeldgab.blogspot.com/ tager - som mange andre - fritiden til hjælp, så han er både ajour og har tid til indlæg om Eksotiske fugle (på Amager).

I Nibe arbejder Bodil - flittigt kan vi se - i kirketiden http://bsaabnibe.blogspot.com/

Birgit http://birgitmikkelsensblog.blogspot.com/ Haraldslund skriver "Det er en mørk og stormfuld eftermiddag. Det regner, men det gør ikke noget, for jeg er på del.icio.us og jeg tagger. "
Hendes kollega Nina O. http://noves73.blogspot.com/ skriver "Google Dokumenter. Dét synes jeg er rigtig smart og brugbart. Ærgerligt, man ikke kendte til det i studietiden."

Holdningerne til deli.icio.us er delte, men her bringer vi en mere af de positive: "Efter i ro og mag at have puslet med "delicious"kan jeg allerede se at der er andre der har gjort nytte af mine tags, det er jo dejligt" skriver Susanne i Vestbjerg http://susannepedersen0.blogspot.com/

Bodil C i Hals http://www.bodilcbloggen.blogspot.com/ er blandt dem der imponerer ved at være med og kort og præcist at fortælle om det.

Vi kunne blive ved med at nævne gode, smukke og sjove blogs, men afslutter med

Bibliotekschefen, hun er bare helt med på http://nytfralederskabet.blogspot.com/ Iøvrigt mere end antyder hun hård konkurrence i det lille hjem...

Og vinflaskerne? (Som altså er blevet til hvidvin selv om det er vinter...)
Går til Nina i Haraldslund og Birgitte i bogbussen.

1 kommentar:

Birthe Søbygge sagde ...

Jamen det går da godt.....
Måske har mange det ligesom jeg - der er ikke tid/ro på biblioteket til at arbejde med 23ting. Det må foregå hjemme, og så koncentrerer jeg mig om opgaverne. Det bliver ikke til så mange kommentarer, men det kan også være svært at vurdere brugbarheden af de forskellige "ting" lige nu og her. Men, der arbejdes altså, og det er stadig sjovt!