mandag den 22. oktober 2007

Der har været efterårsferie...


Mange af de 320 (!) deltagere i 23tingnordjylland har samlet op på de første opgaver og/eller deltaget iden frie leg. I skrivende stund har 253 af os oprettet en blog. Så nu syntes vi det var tid til at kikke lidt nærmere på dem, dele vores kik med alle jer andre, uddele roser og et par enkelte flasker rødvin. Og så venter vi selvfølgelig spændt på adresserne på de sidste knap 70 blogs :)
Vi kan forsåvidt sætte automatisk overvågning på alle nye indlæg, men synes at vi får et bedre helhedsindtryk ved at gå ind på ca en tredjedel hver uge. Så fortvivl ikke, chancen for rødvin er der igen om 1-2 uger.

Husk i øvrigt at sætte etiketten 23tingnordjylland på jeres indlæg og husk at checke ind på bloggen og læg en notits når I har lavet en opgave.
Mange af jer har gode kommentarer og spørgsmål til opgaver, vejledninger og forløbet generelt. Læg dem på som kommentarer til de enkelte opgaver, eller et andet passende sted, på den fælles blog. Andre kan have glæde af dem og vi i "redaktionen" har simpelthen brug for dem.

Og er du en af dem som ikke har oprettet din blog endnu, ja så kan du sagtens nå det. Husk at sende adressen på din blog til ihj-kultur@aalborg.dk så vi får den registreret.

De første to flasker går til:
Jette Seier, Aalborg Bibliotekerne med http://jettejeronimasblog.blogspot.com/ og
Marianne Mark Christensen, Mariagerfjord Bibliotekerne med http://msc-mariagerfjord.blogspot.com/

Et godt bevis på at blogs ikke kun er for de unge, de er faktisk begge to bedstemødre med godt humør og meget forskellig holdning til ny teknologi. Kik selv, få et godt grin og lad dig inspirere.

Citater fra - og kommentarer til - andre nordjyske blogs:
Mariagerfjord hævder sig samlet meget pænt - ikke mindst biblioteket i Arden ser ud til at have et rigtig godt samarbejde om de 23 ting. Hvilket må siges at være en god ting når det nu drejer sig om sociale teknologier.
Bente skriver på http://benteelisabet.blogspot.com/ "Puhha - vi fik det til at virke. Men Annebeth blev nødt til at oprette sig en gang til, for at vi kunne chatte. Midt i det hele ville Marianne gerne tilføjes, og lige pludselig kunne vi snakke sammen selvom hun var nedenunder. Det var faktisk lidt en aha-oplevelse. Jeg kan godt forestille mig at vi kan bruge det til noget - det bliver lidt spændende om det bliver naturligt for os." Er du teelsker har hun også et godt link.
Og så er der det lille bitte fjernlån i Hobro http://hobro23tingrumic.blogspot.com/

I Vesthimmerland er Karin K. ret sofistikeret http://karinknudsens23ting.blogspot.com/ :
"Jeg har Messenger på, Jeg har Skype, som Vi bruger som Internt arbejdsredskab, (Hej Bo i Løgstør, hej min chef Preben der sidder ned af gangen - så hvad behøver jeg mere.)" Hun har også mange gode links og udnytter mediet.
Omtalte Bo er i øvrigt ret imponeret over projekt efter en lidt tvivlende start. Vi takker :)

I Jammerbugt skriver Maria
http://mlgjammerbugt.blogspot.com/ "...gik også fint med opgave 3 ang. chat.Google Talk var det jeg foretrak..."
Thomas
http://23tingjammerbugt.blogspot.com/ skriver også: "Jeg håber i har haft det sjovt med chat. Det har vi ihvertfald i Pandrup. Og hvis i ikke har haft tid kan i godt glæde jer."
Om forventningens glæde er blevet opfyldt kan vi se næste gang vi tager på besøg hos Jammerbugt-bloggerne.

I Hjørring har de mange kreative og tænksomme folk.
Allerede da Bjarni tilmeldte http://kildevand.blogspot.com/ kunne man høre Travelling Wylies på administrationsgangen her i Aalborg.
Børge http://boerge-hjoerring.blogspot.com/ bruger sin blog til at give biblioteksfaglige besyv. Gå ind og giv dit med i hans relevante problemstillinger.
Claus http://cshjoerring.blogspot.com/ funderer over forskelle på chat(=pludre) og talk(=samtale).

Så det må være udgangsreplikken - vi vender tilbage næste mandag.

Mange hilsner Frank, Kristian, Mads, Martin & Inger






1 kommentar:

Anonym sagde ...

god start