mandag den 5. november 2007

State of the art of 23tingnordjylland

Et kik rundt på diverse blogs viser flittig aktivitet rundt i landsdelen.
I Brønderslev skriver Henriette om travl efterårsferie børnebiblioteket og om fornøjelsen ved at lave gruppechat. Gå ind på hendes blog og afgiv din stemme - ikke på en eller anden tilfældig politiker, men på det meget mere væsentlige emne: Er bibliotekaren ved at uddø!

I Aalborg holder Anne Dorte os up to date om udviklingen på lydbogsområdet, mens Bodil fortæller om Romanlæseklubbens optræden i radioen. Vellykket kan vi forstå. Og samtidig knokler hun for at være helt med i de 23 ting. Vi håber hun ikke har omstillet uret på sin blog - sidste indlæg bærer klokkesletter 23.55.

Ugens hvidvin
som altså er blevet til to ugers vin går til Frederikshavn. Der er utrolig mange egnede kandidater, valget er faldet på http://ar-frederikshavn.blogspot.com/ og http://loua-frederikshavn.blogspot.com/ Ansvarshavende henholdsvis Annette som har lavet en smuk blå blog med bl.a. halloween billede og Louise som skriver til dommerkomiteens udelte begejstring:
" Min kære, kære iGoogle. Jeg kan faktisk ikke forstå, hvordan jeg har klaret mig uden den tidligere. Jeg bruger den hver dag, mange gange om dagen. Det er min digitale samlingscentral hvor alt hvad jeg bruger både til arbejde og privatliv ligger. "

Men vinen kunne såmænd også været gået til Bodil http://ba-bibliotek.blogspot.com/ , Kirsten http://kiml-frederikshavnbibliotek.blogspot.com eller en af de andre flittige og kreative frederikshavnere.

Ingen kommentarer: